Kennis maken met Quantum leven

Lieve mensen, hier mijn eerste blog op deze site, kijk voor meer op mijn facebook pagina praktijk Nalen. 

Mijn eerste blog gaat over het leven vanuit overvloed en ik hoop dat jullie er iets aan hebben.

Ik heb altijd peg! dat is wat sommige mensen zeggen. Wat een rot dag. Nog zo eentje, je bent een dubbeltje dus je zal nooit een kwartje worden. als arbeiders kind zal je nooit een directeur worden. Ouderdom komt met gebreken, we moeten hard werken om iets te bereiken.

Misschien heb je al een vermoeden, maar dit is allemaal niet nodig en is gestoeld op ouderwetse overtuigingen die we al generatie op generatie met ons mee dragen. Dit belemmerd ons in onze ontwikkeling en zal ons in plaats van verder brengen in onze comfort zone houden.

Hoe werkt het begrip Quantum nu eigenlijk?

Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat wij als je ons kleinste molecuul onder een microscoop nog kleiner dan klein maakt, er een energie deeltje overblijft. En alles waar mee je dat doet, werkt dat zo. Dit betekend dat alles dus ook jij uit energie bestaat. Geweldig! 

Uit andere onderzoeken blijkt dat wij energetisch allemaal met elkaar verbonden zijn, dat als jij goed bent voor je kamerplant en je gaat naar de andere kant van de wereld, en je daar een pijnprikkel krijgt, in je huis gemeten kan worden dat je plant er op reageert, die voelt dat jij die pijnprikkel krijgt. Ook zijn er metingen gedaan dat als iemand die jij kent waanzinnig aan je denkt, al jou cellen hier op reageren. Geweldig! we zijn verbonden met alles, ook met materie zo als de tafel waar ik aan zit te werken, de stoel waar ik op zit, en ook mijn laptop. Ken je ook, dat als jij gestresst zit te werken, je computer in eens raar gaat doen? Ik weet ook nog, toen ik in het onderwijs werkte als servicedesk medewerker, het altijd de zelfde mensen waren die gestresst waren en waar bij altijd onverklaarbaar de computer niet deed wat hij zou moeten doen. Toevallig?

Nou zijn wij dus met al wat is verbonden, met dingen die we leuk en fijn vinden, maar ook met dingen die we niet graag willen. Dit komt ook door er een oordeel op te zetten, wij hebben een oordeel over in de regen lopen bijvoorbeeld, dus als dat een heftig oordeel is, stem je je zelf daar door af op in de regen lopen. Grote kans, dat jij morgen in de regen loopt omdat je het door je er op af te stemmen als het ware naar je toe trekt.

Zelf heb ik het ook ondervonden, 10 jaar geleden of zo liep ik met mijn geleidehond buiten en ze poepte midden op straat. Er kwam een boze meneer naar mij toe die vond dat ik het moest opruimen, dat maakte inpact op mij. De volgende dag was ik haar aan het uitlaten en kwam er weer iemand op mij af die vond dat ik moest opruimen, ze bleek van de gemeente te zijn en schreef een bekeuring uit. Daar ging ik tegen in beroep, ik voelde me zeer onrechtmatig behandeld en ik ging heel veel energie stoppen in dit probleem. Toen begon het pas, de ene na de andere persoon kwam als ik mijn hond uit liet mij even vertellen hoe het zat. En ik stond in mijn recht, voor een hulphond hoef je geen poep op te ruimen. Na een tijdje vond ik het moeilijk om mijn hond uit te laten omdat er steeds situaties op mijn pad kwamen die ik onbewust zelf aan trok.

De dag dat ik de zaak gewonnen had, zeker wist wat mijn rechten waren, ik mij gesterkt voelde, was de dag dat ik zonder angst naar buiten ging, en sinds dien wordt ik nooit meer aangesproken over mijn hond.

Bedenk jij je zelf eens, wat trek jij onbewust aan wat je niet wil aantrekken?

Zo kunnen we ons dus bewust afstemmen op wat je wel wil, wat wil je wel in het leven? Wat wil jij echt? Door je 5 minuten per dag, af te stemmen op wat je wel wil, en niet op wat je niet wil, ga je al een enorme verandering creëren in jou leven. Dingen beginnen te lukken, wat onbereikbaar was komt als het ware naar je toe. Toeval zeggen we dan, en dat zeggen we, omdat we graag overal een verklaring voor willen hebben, nog zo iets uit de oude doos. Puur rechter hersen helft.

Leestip: handboek spiegelogie van Willem de Ridder, of luister het boek het leven als sprookje van Willem de ridder. Laat alles wat hij verteld eens goed door je heen stromen. 

Lijkt het je leuk een coaching te ontvangen waar in ik je in verbinding breng met het Quantumveld? waar we gaan afstemmen op jou wensen en je dromen? Dit zo dat je gaat aantrekken wat je wel wil?

Er is no limit, wand alles is mogelijk. Het kost misschien wat tijd, maar door je elke dag af te stemmen op jou leven vol overvloed, zal je merken dat er allerlei veranderingen plaats beginnen te vinden die je er naar toe brengen. Je wordt als het ware gecoacht door het Quantumveld, echt geweldig. We bezitten veel meer mogelijkheden  dan we zelf denken. 

We worden afgeleid, omgeleid om ons werkelijke potentie te benutten. 

Binnenkort bied ik zelfs een geweldig 13 weeks transformatieprogramma aan waar in we in 13 weken al die oude programmeringen gaan doorbreken, we verbinding gaan maken met de beste versie van je zelf, oude belastende overtuigingen die je niet meer dienen gaan verwijderen uit je systeem. stay tuned!

neem even contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.

Liefs,

Len.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.