Bachbloesemtherapie

In 2016 kwam ik zelf voor het eerst in aanraking met bloesemtherapie en inmiddels weet ik hoe krachtig dit werkt. Vele mensen heb ik inmiddels met succes kunnen ondersteunen met de remedies.

Bloesemtherapie helpt om de fysieke en emotionele pijn te bestrijden. Het is geschikt voor volwassenen, kinderen en zelfs voor dieren.

Een aantal klachten waarvoor gebruik gemaakt wordt van de helende werking van verschillende bloesems zijn:

  • Moedeloosheid, depressie, burn-out, slapeloosheid, vermoeidheid, overmatig schuldgevoel, verdriet en angst, huilende baby’s, kinderen met driftbuien, heimwee, onzekerheid, gedragsproblemen, bedplassen, overmatige bewegelijkheid.
  • Ook voor fysieke klachten zoals; hoofdpijn, migraine, maagpijn, koortslip, chronische verkoudheid, verkramping, allergieën, eczeem, darmproblemen, menstruatie- en menopauze-klachten.
  • Tevens ondersteunen bloesems bij gedrags- en denkpatronen die je wilt veranderen.
  • De bloesems worden op basis van de behandeling samengesteld, waardoor deze precies op de specifieke klachten zijn afgestemd.

Ook heb ik zeer goede ervaringen bij gedragsproblemen bij dieren waar onder angst en agressie. Ieder jaar ondersteun ik een heel aantal honden die erg bang zijn voor vuurwerk. Zeker het eerste jaar raad ik aan vroegtijdig met druppels te beginnen. Dit zo dat diep gewortelde angsten kunnen oplossen bij uw huisdier. U zult ook merken dat niet alleen de angst voor het vuurwerk verdwijnt, maar dat uw hond ook minder angst voor andere gebeurtenissen krijgt.