Mogelijkheden

Bach bloesem therapie

Lennart zegt zelf:

Bloesem remedies kunnen een geweldige ondersteuning zijn voor mens en dier. Van kinderen die leer problemen hebben of niet kunnen slapen, tot dieren met angsten, het kan geweldig ingezet worden om ADHD en autisme te ondersteunen. Ook als jij in een burn-out zit, last hebt van stress, opgekropte boosheid, verdriet, angsten of panniek, voor elke emotie die uit balans is is er een bloesem remedie. Lennart werkt met de remedies van Star remedies en de Bach remedies volgens de methode van Dietmar Kramer.

Zonder gebruik van de remedies was ik nu niet waar ik nu was, was ik nog steeds de angstige jongen die onder lasten uit het verleden gebukt ging, had ik waarschijnlijk nog een baan die ik niet wilde, zag mijn leven er heel anders uit. Ik ben de remedies, mijn schoonmoeder die mij 5 jaar geleden mijn eerste flesje druppels gaf, mijn docente en therapeut Madeleine, en Dietmar zonder wie deze krachtige methode niet zou bestaan heel veel dank verschuldigd.

QHEB behandeling

Wat is QHEB? 

Je hoort steeds vaker dat de wereld aan het verschuiven is.

Zoals het leven in de 5e dimensie.

De 5e dimensie is geen plaats waar je naar toegaat, maar het is een trilling.

Als je altijd blijft doen wat je altijd deed… leven vol met emoties, belemmerende programmeringen, angsten, pijn, is je trilling laag en blijf je hangen in de 3e dimensie met een burn-out, depressie, boosheid, frustraties, angsten en lichamelijke klachten als gevolg. 

Er zal dan niets veranderen in je leven en zal je altijd die HAAS™ in Het-Anti-Afwijs-Systeem© blijven.

De 4e dimensie is de doorgang om in de 5e dimensie te komen. Daar maak jij een keuze… Ik ga door naar de 5e dimensie en verhoog mijn trillingsgetal of ik ga terug naar de 3e dimensie en blijf leven zoals ik dat altijd al deed.

Om sneller je trillingsgetal te verhogen naar de 5e dimensie, is de QHEB ontwikkeld door Jacqueline van Veggel van de Happiness2you Academy.

QHEB staat voor Quantum HAAS™ Energetische Bewustzijn.

Door je trillingsgetal te verhogen in je lichaam en je mind, zal je meer rust ervaren, je bewustzijn verruimd worden en emoties/blokkades zullen loskomen zodat je op magische wijze sneller oude patronen kunt verwijderen uit je systeem. 

Hierdoor kom je lekkerder in je lichaam te zitten.

QHEB is een unieke en nieuwe methode om ieders kijk op de realiteit te transformeren door te spelen met de energie en hogere frequenties uit het Quantumveld (Universum).

Hierdoor ontstaan torsievelden die het zelfgenezend proces van de cliënt in gang zetten.

Je bewustzijn wordt vergroot zodat je een vrijer, blijer en bewuster leven gaat leiden. Je zult andere keuzes en mogelijkheden in je leven ervaren en helder krijgen wat je doel is in het leven. 

De QHEB is voor iedereen… voor jong en oud. En ook zeer geschikt voor baby’s die niet kunnen slapen, vaak huilen etc. 

En gaat dieper dan menig andere energetische behandeling.

De resultaten zijn verbluffend. 

Een reactie van een cliënt na een behandeling:

“Wat een ervaring! Het is geweldig… je komt in een diepe ontspanning en je geest krijgt een reset. Ik beveel het iedereen aan.”

Een andere client geeft terug:

Na de behandeling kreeg ik weer geweldige nieuwe inzichten over de voortgang van mijn bedrijf. Ik was vast gelopen in mijn groei en de plannen voor verdere ontwikkeling van mijn bedrijf lagen stil. De zelfde avond kreeg ik nieuwe plannen en de volgende dagen ook. Ik ben deze gelijk tot uitvoer gaan brengen en met groot succes. 

De QHEB zelf ervaren is het beste… 

Neem daarvoor contact op en maak een afspraak met mij als QHEB behandelaar. 

Zelf heb ik mijn master afgerond en woon je in de omgeving van Sneek, of vind je het prima om naar mij toe te komen, ben je meer dan welkom om deze geweldige behandeling zelf te ervaren.

Bel of mail voor meer informatie en het maken van een afspraak.

0619373272 of mail naar

Lennart@praktijknalen.nl

  • consult a

Access bars

Op het hoofd bevinden zich 32 punten die als toestemming’s punten kunnen worden ingezet om opgeslagen spanningen, trauma’s, boosheid en andere belastende emoties los te laten. Lennart zorgt voor een ontspannen sfeer, jij ligt lekker op de massage tafel en een uur lang wordt in een bepaalde volgorde met Zachte aanraking deze punten op het hoofd gestimuleerd waardoor oude belastende zaken losgelaten kunnen worden. Lennart gebruikt deze tijd ook om indien gewenst contact te maken met je gidsen, helpers en indien nodig geeft hij informatie door vanuit het Quantumveld waar jij verder mee kunt. Velen ervaren dit als een fijne toevoeging op de behandeling.