Mogelijkheden om je probleem op te lossen

Bach bloesem therapie

In 2016 kwam ik zelf voor het eerst in aanraking met bloesemtherapie en inmiddels weet ik hoe krachtig dit werkt. Vele mensen heb ik inmiddels met succes kunnen ondersteunen met de remedies.

Bloesemtherapie helpt om de fysieke en emotionele pijn te bestrijden. Het is geschikt voor volwassenen, kinderen en zelfs voor dieren.

Ervaring van een client

“Wij zijn Lennart heel dankbaar”

Onze zoon van 8 had veel spanning als hij moest zwemmen en hier door kwam ik bij praktijk Nalen. De dag voor hij moest zwemmen begon hij al met overgeven en kon hij niets meer binnen houden. Ik besloot dat dit niet langer kon en als Lennart hem niet had kunnen helpen hadden we gestopt met zwemmen. Een dag na dat Lennart druppels gemaakt had ervaarde wij een andere jongen. Hij heeft sinds dien niet meer overgegeven voor het zwemmen, op school gingen zijn cijfers met sprongen voor uit en was hij veel minder snel afgeleid.

Een aantal klachten waarvoor gebruik gemaakt wordt van de helende werking van verschillende bloesems zijn:

  • Moedeloosheid, depressie, burn-out, slapeloosheid, vermoeidheid, overmatig schuldgevoel, verdriet en angst, huilende baby’s, kinderen met driftbuien, heimwee, onzekerheid, gedragsproblemen, bedplassen, overmatige bewegelijkheid.
  • Ook voor fysieke klachten zoals; hoofdpijn, migraine, maagpijn, koortslip, chronische verkoudheid, verkramping, allergieën, eczeem, darmproblemen, menstruatie- en menopauze-klachten.
  • Tevens ondersteunen bloesems bij gedrags- en denkpatronen die je wilt veranderen.
  • De bloesems worden op basis van de behandeling samengesteld, waardoor deze precies op de specifieke klachten zijn afgestemd.

Ook heb ik zeer goede ervaringen bij gedragsproblemen bij dieren waar onder angst en agressie. Ieder jaar ondersteun ik een heel aantal honden die erg bang zijn voor vuurwerk. Zeker het eerste jaar raad ik aan vroegtijdig met druppels te beginnen. Dit zo dat diep gewortelde angsten kunnen oplossen bij uw huisdier. U zult ook merken dat niet alleen de angst voor het vuurwerk verdwijnt, maar dat uw hond ook minder angst voor andere gebeurtenissen krijgt.

QHEB behandeling

Wat is QHEB? 

Je hoort steeds vaker dat de wereld aan het verschuiven is.

Zoals het leven in de 5e dimensie.

De 5e dimensie is geen plaats waar je naar toegaat, maar het is een trilling.

Als je altijd blijft doen wat je altijd deed… leven vol met emoties, belemmerende programmeringen, angsten, pijn, is je trilling laag en blijf je hangen in de 3e dimensie met een burn-out, depressie, boosheid, frustraties, angsten en lichamelijke klachten als gevolg. 

Er zal dan niets veranderen in je leven en zal je altijd die HAAS™ in Het-Anti-Afwijs-Systeem© blijven.

De 4e dimensie is de doorgang om in de 5e dimensie te komen. Daar maak jij een keuze… Ik ga door naar de 5e dimensie en verhoog mijn trillingsgetal of ik ga terug naar de 3e dimensie en blijf leven zoals ik dat altijd al deed.

Om sneller je trillingsgetal te verhogen naar de 5e dimensie, is de QHEB ontwikkeld door Jacqueline van Veggel van de Happiness2you Academy.

QHEB staat voor Quantum HAAS™ Energetische Bewustzijn.

Door je trillingsgetal te verhogen in je lichaam en je mind, zal je meer rust ervaren, je bewustzijn verruimd worden en emoties/blokkades zullen loskomen zodat je op magische wijze sneller oude patronen kunt verwijderen uit je systeem. 

Hierdoor kom je lekkerder in je lichaam te zitten.

QHEB is een unieke en nieuwe methode om ieders kijk op de realiteit te transformeren door te spelen met de energie en hogere frequenties uit het Quantumveld (Universum).

Hierdoor ontstaan torsievelden die het zelfgenezend proces van de cliënt in gang zetten.

Je bewustzijn wordt vergroot zodat je een vrijer, blijer en bewuster leven gaat leiden. Je zult andere keuzes en mogelijkheden in je leven ervaren en helder krijgen wat je doel is in het leven. 

De QHEB is voor iedereen… voor jong en oud. En ook zeer geschikt voor baby’s die niet kunnen slapen, vaak huilen etc. 

En gaat dieper dan menig andere energetische behandeling.

De resultaten zijn verbluffend. 

Een reactie van een cliënt na een behandeling:

“Wat een ervaring! Het is geweldig… je komt in een diepe ontspanning en je geest krijgt een reset. Ik beveel het iedereen aan.”

Een andere client geeft terug:

Na de behandeling kreeg ik weer geweldige nieuwe inzichten over de voortgang van mijn bedrijf. Ik was vast gelopen in mijn groei en de plannen voor verdere ontwikkeling van mijn bedrijf lagen stil. De zelfde avond kreeg ik nieuwe plannen en de volgende dagen ook. Ik ben deze gelijk tot uitvoer gaan brengen en met groot succes. 

De QHEB zelf ervaren is het beste… 

Neem daarvoor contact op en maak een afspraak met mij als QHEB behandelaar. 

Zelf heb ik mijn master afgerond en woon je in de omgeving van Sneek, of vind je het prima om naar mij toe te komen, ben je meer dan welkom om deze geweldige behandeling zelf te ervaren.

Bel of mail voor meer informatie en het maken van een afspraak.

0619373272 of mail naar

Lennart@praktijknalen.nl

Access bars

Op het hoofd bevinden zich 32 punten die als toestemming’s punten kunnen worden ingezet om opgeslagen spanningen, trauma’s, boosheid en andere belastende emoties los te laten. Lennart zorgt voor een ontspannen sfeer, jij ligt lekker op de massage tafel en een uur lang wordt in een bepaalde volgorde met Zachte aanraking deze punten op het hoofd gestimuleerd waardoor oude belastende zaken losgelaten kunnen worden. Lennart gebruikt deze tijd ook om indien gewenst contact te maken met je gidsen, helpers en indien nodig geeft hij informatie door vanuit het Quantumveld waar jij verder mee kunt. Velen ervaren dit als een fijne toevoeging op de behandeling.